Radiofrekvenssi eli RF hoito

Caretech RF - Miia-Mari Kauneus & Hyvinvointi, Supikuja

Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

MITEN LAITE TOIMII

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

HOIDETTAVAT ALUEET

Caretech RF-Cryo - Miia-Mari Kauneus & Hyvinvointi, Supikuja

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

HOITOSARJAT

4 – 8 peräkkäistä hoitoa, 1 – 2 hoitoa /viikko.

Suosittelemme 6-8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi.

KONTRAINDIKAATIOT

Sydämen tahdistin

Syöpä ja kasvaimet

Skelerodermia (sidekudos sairaus jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)

Ei kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille

Ihosairaudet

Tulehdustilat kehossa

Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella

Raskaus

lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito

Erittäin herkkä iho

Caretech RF- Cryo "The Face & Body Treatment Of The Future"

Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!