Kasvohoidot

ICON TIME™ Ole oman elämäsi tähti.

On ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Sisältää hopeaa, kolloidista kultaa ja platinumia.

Ihomme ei näytä oikeaa ikäämme.

Se miltä näytämme ei kerro oikeaa kronologista ikäämme. Me kaikki tiedämme tämän. Meidän biologinen ikämme määräytyy eletyistä vuosista, solujen toiminnasta, elämäntavoista ja ympäristöstä missä elämme.

Tiedämme myös, että ikääntyminen on asteittainen prosessi ja että ihomme tarvitsee erityisiä, kohdennettuja hoitoja. Hoitojen tulee muuttua ajan myötä siten, että ne räätälöidään aina sopiviksi ajankohdan ja tilanteen mukaan.

Valitse hoito, joka parhaiten sopii hidastamaan ikääntymisprosessiasi!

ICON TIME on ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Solujen bio-elvyttäminen ja tukijärjestelmä ihon suojaamiseen: intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.

ICON TIME tarjoaa “erikoishoitoja” KOHDENNETUILLA vaikutuksilla:

REVITALISING ANTI-AGE -HOITO

Elvyttävä, ikä 1

Suojelee ihon nuoruutta. Ideaali 30 vuoden iästä alkaen, taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia (InflammAging) vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa. 

REDENSIFYING ANTI-AGE -HOITO

Kiinteyttävä, ikä 2

Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. ”Täytelöittävän” vaikutuksen ansiosta iho näyttää ja tuntuu sileämmältä. Ideaali 40-vuotiaasta ylöspäin sekä iholle, jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan.

SKIN RENEWAL ANTI-AGE -HOITO

Uudistava, ikä 3

Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti.

Ideaali 50-vuotiaasta ylöspäin. Sopii erityisesti vaihdevuosien tai esivaihdevuosien aikana, jolloin hormonitoiminta muuttuu vaikuttaen ihon kosteustasapainoon ja kimmoisuuteen.