Ajankohtaista 


 

Uusia tuotteita!GOLD INFUSION YOUTH POTION SERUM100% luonnollinen luksus öljyseerumi, joka koostuu 30 luonnollisen öljyn sekoituksesta ja puhtaasta kullasta. Tehostaa ihon uusiutumista antaen kasvoille välittömästi tasaisemman, raikkaamman ja kirkkaamman ilmeen. Tehokas tiiviste uudelleen rakentaa ihon arkkitehtuuria varastoiden siihen voimaa ja kiinteyttä. Levittyy helposti ja imeytyy epidermiksen kerroksiin. Stimuloi ihosolujen uudistumista ja tehostaa kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Ihotyyppi: Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille nuorista aikuisista ylöspäin. 

Milloin: Voidaan käyttää päivittäin, lyhyenä tehokuurina aina tarvittaessa, tai sekoittaa kosteus- tai meikkivoiteen sekaan! 

Aktiiviaineet: Puhdas kulta, Tahitin vaniljaöljy, 30 luonnollista kallisarvoista öljyä 

MEIKKIVINKKI: 
Luonnollisen ja heleän efektin aikaansaamiseksi levitä tippa tuotetta kasvoille joko ennen meikkivoidetta, tai vaihtoehtoisesti sekoita meikkivoiteen sekaan. 
Erittäin luonnollisen ja pehmeän efektin aikaansaamiseksi levitä pari tippaa sienen avulla valmiin meikkipohjan päälle.

- Kokeile myös huulille!


GOLD INFUSION YOUTH CREAM  69,-

98% luonnollinen, ylellinen voide, joka on 30 luonnollisen öljyn ja puhtaan kullan sekoitus. Antaa iholle elinvoimaa ja heleyttä.

Tehokas voide, kuin “helmi” ihollesi, joka uudistaa ihon rakennetta vähentäen juonteita, kosteusköyhyyttä ja elastisuuden menetystä! Tuotteella on ECOCERT-sertifikaatti

 
GEISHA LIFT FOUNDATION  44.50,-
Uuden koostumuksen omaava liftaava meikkivoide, joka tekee ihosta pehmeän, kuulaan ja posliinisen.
ominaisuudet
- puolipeittävä
- kiinteyttävä, juonteita silottava
- tekee ihosta täydellisen pehmeän, kuulaan ja posliinisen
- sopii normaalista rasvoittuvalle iholle
- sopii myös nuoremmalle iholle
koostumus
- pehmeä ja kermainen rakenne, joka on erittäin miellyttävä iholla
vaikuttavat aineet
- valkoisen pionin uute: tasoittaa ihon värin ja vähentää punoitusta sekä iän merkkejä
- IN-TENSE Complex: tasoittaa ja ravitsee ihoa


 

Turvalliset fysikaalisen suojan sisältävät hoitotuotteet iholle
EKOPHARMA Herukka Suojaava Päivävoide SPF15 Hinta 24,50 (34,50)
on aurinkosuojan sisältävä hoitava päivävoide. Oletpa aurinkoisilla hangilla, rannalla, töissä, kotona tai pihalla, titaanidioksidi ja sinkkioksidi heijastavat auringon säteitä pois ihosta ja antavat sille turvallisen suojan vanhettavia UVA- ja polttavia UVB-säteitä vastaan. Auringon energia ei heikennä fysikaalisten suojapartikkeleiden tehoa, joten jollet hikoile, ui tai pyyhi ihoa pyyhkeeseen, voiteen suojateho säilyy samana aamusta iltaan. Suojaavassa Päivävoiteessa on panostettu myös korkeaan antioksidanttitehoon, sillä ihon aurinkovauriota korjaavat antioksidanttivarastot on täydennettävä päivittäin. Suojaavan Päivävoiteen antioksidanttisuoja syntyy muun muassa 
mustaherukanlehtiuutteen C-vitamiinista, mustaherukan siemenöljyn E-vitamiinista ja porkkanauutteen sisältämästä beetakaroteenista.


 

EKOPHARMA Herukka Suojaava Aurinkovoide SPF 30 Hinta 24,50 (34,50) on korkean suojan antava aurinkovoide, jonka filtterit ovat titaanidioksi ja sinkkioksidi. Pienet partikkelit levittyvät iholle ohuesti ja näkymättömästi mutta ne eivät ole nanokokoisia. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava miellyttävä koostumus sisältää myös hoitavia aktiiviaineita, kuten mustaherukansiemenöljyä ja mustaherukanmarjauutettaEKOPHARMA Suojaava Aurinkovoide SPF 30 antaa turvallisen ja terveellisen suojan myös herkkäihoisille.

Molemmat EKOPHARMA-aurinkovoiteet kuuluvat Herukka-hoitolinjaan ja ne on pakattu 50 millin ilmatiiviisiin pumppupulloihin. EKOPHARMA Herukka Suojaava Päivävoide SPF 15 on kaikkien asiakkaidemme rakastama tuttu Suojaava Päivävoide porkkanauutteella, joka on nyt pakattu Herukka-linjan mukaiseen pakkaukseen.

SUNRISE – ultra rapid tan preparer gel 44,- (49,60)

Kenelle? Heille, jotka haluavat valmistaa ihoa kauniille rusketukselle ja tehostaa rusketusta sekä nopeuttaa ruskettumista, vaikka aurinko ei paistaisikaan täydeltä terältä.
• Miksi? Intensiivinen rusketuksen tehostaja. Nopeuttaa ja tehostaa melaniinin luonnollista tuotantoa, jolloin voit ruskettua nopeammin. Lisäksi kirkastaa rusketuksen sävyä ja näin saat kestävän, kauniin sävyn ihollesi.
• Koostumus: Nopeasti imeytyvä geeli. Ei jätä rasvaista pintaa.
• Vaikuttaja-aineet: DNA SMART PROTECTION, BRONZYL, beta-karoteeni, patauà oil, monoi de Tahiti (gardenia), Evitamiini. • Tuoksu: Fresh SUN.
• Milloin? Päivisin ja iltaisin, aloittaen 1 - 2 viikkoa ennen ensimmäisiä auringonsäteitä. Jatkaen käyttöä auringonoton aikana.
• Miten? Levitä tuotetta kasvoille ja vartalolle tasaisesti. Vältä kosketusta silmiin. Ei sisällä aurinkosuojakertoimia.


SUNSHINE – protective cream SPF15 48,- (57,30)
FACE/BODY

MiiaMari kauneus & hyvinvointi  p. 040 1363200  24h ajanvaraus

Supikuja 5, (HALSSILA) 40400 Jyväskylä www.miiamari.fi