Ajankohtaista 

Olen kesälomalla 15.7. -19.7.  muutoin palvelen sopimuksen mukaan ajanvarauksella. Nettiajanvaraus on auki, myös tekstviestillä tai Whatsapp viestillä tavoitat minut parhaiten ajanvaraus tai muissa asioissa. 

EKOPHARMA-kesäpussukka sisältää kaikkea kesäiholle

Herukka Suojaava Päivävoide SPF 15 suojaa ihoa kesän jokaisena päivänä. 
Voiteen suojatehon muodostavat titaanidioksidi ja sinkkioksidi, jotka heijastavat pois 93 prosenttia auringon polttavista UVB-säteistä ja antavat hyvän suojan myös vanhettavia UVA-säteitä vastaan. 50 millin pumppupulloon pakatun Suojaavan Päivävoiteen antioksidanttisuoja syntyy muun muassa mustaherukanlehtiuutteen C-vitamiinista, mustaherukan siemenöljyn E-vitamiinista ja porkkanauutteen sisältämästä beetakaroteenista. 
 
Marjakauden alkua odotellessa iho herkuttelee Vadelma-linjan mehukkailla tuotteilla. 
Vadelma Misellivesi puhdistaa kasvot kätevästi ja uusi Vadelma Virkistävä Kasvosuihke hellii ihoa kesäkasteen raikkaudella. 75 millin misellivesi ja 100 millin kasvosuihke on tehty kesämatkojen tarpeisiin ja ne voi ottaa mukaan esimerkiksi lentokoneen matkustamoon. 

Kesäpussukka on pakattu tummansiniseen, Suomessa valmistettuun EKOPHARMA-pussukkaan.

Hinta  49 € (arvo 66,40 €)

Aurinkotuotteet

BTB13-kesäpussukka täyttää kesäihon tärkeimmät tarpeet aurinkosuojauksesta puhtauteen ja kosteuteen. 

Pussukoita on rajoitettu määrä. 

Hinta 59 € (arvo 82,50 €) 

BTB13 Medical Puhdistusgeeli on raikas kesäputsari, jonka pieni matkakoko kulkee kätevästi kesämenossa mukana. Piristävää piparminttuöljyä sisältävä geelikoostumus puhdistaa niin meikit kuin aurinkovoiteiden jäänteet ihoa lainkaan kuivattamatta tai rasittamatta. 75 ml pullo.
 
BTB13 Multikosteuttajan ohuesti laskeutuva kosteushuntu sopii auringon kuivattaman ihon hellimiseen ja virkistämiseen useita kertoja päivässä. Hoitosuihkeen hyaluronihappo, glyseriini, pantenoli ja Sodium PCA kohottavat ihon kosteuspitoisuutta ja antavat sille pitkään kestävän joustavuuden tunteen. 100 ml suihke.

BTB13 Suojaavaa Päivävoidetta SPF 15 käytetään kaikkina kesäpäivänä säästä riippumatta. Voiteen suojatehon muodostavat titaanidioksidi ja sinkkioksidi, jotka heijastavat pois 93 prosenttia auringon UVB-säteistä ja antavat suojaa myös vanhettavia UVA-säteitä vastaan. Suojaava Päivävoide sisältää patentoitua BTB13™-yhdistettä, jonka oroottihappo yhdessä mustaherukanlehtiuutteen ja ruusunmarjauutteen sekä mustaherukansiemenöljyn kanssa ehkäisevät vapaiden radikaalien ihoa ennenaikaisesti vanhettavaa vaikutusta. 50 ml pumppupullo.
 
BTB13-kesäpussukka on pakattu tummansiniseen, Suomessa valmistettuun BTB13-profiloituun pussukkaan. 

Ekopharma Aurinkotuotteet 

EKOPHARMA Herukka Suojaava Päivävoide SPF15 on aurinkosuojan sisältävä hoitava päivävoide. Oletpa aurinkoisilla hangilla, rannalla, töissä, kotona tai pihalla, titaanidioksidi ja sinkkioksidi heijastavat auringon säteitä pois ihosta ja antavat sille turvallisen suojan vanhettavia UVA- ja polttavia UVB-säteitä vastaan. Auringon energia ei heikennä fysikaalisten suojapartikkeleiden tehoa, joten jollet hikoile, ui tai pyyhi ihoa pyyhkeeseen, voiteen suojateho säilyy samana aamusta iltaan. Suojaavassa Päivävoiteessa on panostettu myös korkeaan antioksidanttitehoon, sillä ihon aurinkovauriota korjaavat antioksidanttivarastot on täydennettävä päivittäin. Suojaavan Päivävoiteen antioksidanttisuoja syntyy muun muassa mustaherukanlehtiuutteen C-vitamiinista, mustaherukan siemenöljyn E-vitamiinista ja porkkanauutteen sisältämästä beetakaroteenista.
24,50 (34,50)

EKOPHARMA Herukka Suojaava Aurinkovoide SPF 30 on korkean suojan antava aurinkovoide, jonka filtterit ovat titaanidioksi ja sinkkioksidi. Pienet partikkelit levittyvät iholle ohuesti ja näkymättömästi mutta ne eivät ole nanokokoisia. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava miellyttävä koostumus sisältää myös hoitavia aktiiviaineita, kuten mustaherukansiemenöljyä ja mustaherukanmarjauutetta. EKOPHARMA Suojaava Aurinkovoide SPF 30 antaa turvallisen ja terveellisen suojan myös herkkäihoisille.
24,50 (34,50)

Silmänympärys ja huultenympärys iho hoitoja

 
Ditelle SILMÄNYMPÄRYSHOITO JUONTEILLE 39 €
 
Tasoittaa silmänympärysihon juonteita ja ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti herkkää ihoa.

Sarjahoitokortti (sis. 5 kertaa) 156 € Silmänympäryshoito toisen hoidon yhteydessä, 25 €  


 
Ditelle SILMÄNYMPÄRYSHOITO SILMÄNALUSILLE 39 €
Poistaa silmänympärysiholle kertynyttä nestettä (esim. silmäpussit) ja kiinteyttää hellävaraisesti herkkää ihoa.

Sarjahoitokortti (sis. 5 kertaa) 156 € Silmänympäryshoito toisen hoidon yhteydessä, 25 €   

                  
 

Ditelle HUULTEN YMPÄRYSIHON JUONTEET 39 €
 
Tasoittaa huulien ympärysihon juonteita ja ilmeryppyjä sekä kosteuttaa hellävaraisesti ihoa.

Sarjahoitokortti (sis. 5 kertaa) 156 € Huultenympäryshoito toisen hoidon yhteydessä, 25 €    

   
 

Ditelle SILMIEN -JA HUULTENYMPÄRYSIHON HOITOKÄSITTELY 69€
kasvohoidon yhteydessä 39€
 
 Löydät nettivarauksessa silmän- ja huultenympäryshoidot

Mikroneulaus silmien ja huultenympärysihon alueelle täsmäkynällä


 
 
Silmän ja huultenympärysalueen mikroneulaus Stamp – täsmäkynä, jolla käsitellään silmänymärysiho, huultenympärysiho. Hoito tehdään kotimaisella BTB13 ihonhoitotuotteilla.
Hoidossa tehdään koko kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, käsitellään Stampillä hoitoalueet imeyttäen hoitoampulli 8 ml, naamio ja hoitovoide. 

69€ Silmän- ja tai huultenympäryshoito (sis. hoitokynän)
59€ Sarjahoito

 Löydät nettivarauksessa silmän- ja huultenympäryshoidot

HUOM! Tämän silmänympäryshoidon voit lisätä koko kasvoille tehtävään mikroneulaukseen
(129,- 1.hoitokerta, sarjahoidot 2.-6. 99,-) 
 
49€ sisältää hoitokynän
39€ sarjahoito kerta (2.-6. kerta)

      


 ___________________________________________________________________________________________________________________________________

MiiaMari kauneus & hyvinvointi  p. 040 1363200  24h ajanvaraus

Polttolinja 1, 40520 (KUOKKALA)  Jyväskylä www.miiamari.fi