Kauneushoidot

ICON TIME™ Ole oman elämäsi tähti.

On ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Sisältää hopeaa, kolloidista kultaa ja platinumia.

Ihomme ei näytä oikeaa ikäämme.

Se miltä näytämme ei kerro oikeaa kronologista ikäämme. Me kaikki tiedämme tämän. Meidän biologinen ikämme määräytyy eletyistä vuosista, solujen toiminnasta, elämäntavoista ja ympäristöstä missä elämme.

Tiedämme myös, että ikääntyminen on asteittainen prosessi ja että ihomme tarvitsee erityisiä, kohdennettuja hoitoja. Hoitojen tulee muuttua ajan myötä siten, että ne räätälöidään aina sopiviksi ajankohdan ja tilanteen mukaan.

Valitse hoito, joka parhaiten sopii hidastamaan ikääntymisprosessiasi!

ICON TIME on ratkaisu ikääntymisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Solujen bio-elvyttäminen ja tukijärjestelmä ihon suojaamiseen: intensiivinen anti-age hoitokokonaisuus taistelemaan ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sisältää ensiluokkaisia energisoivia elementtejä hopeasta, kullasta ja platinasta.

ICON TIME tarjoaa “erikoishoitoja” KOHDENNETUILLA vaikutuksilla:

REVITALISING ANTI-AGE -HOITO

Elvyttävä, ikä 1

Suojelee ihon nuoruutta. Ideaali 30 vuoden iästä alkaen, taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia (InflammAging) vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa. 

REDENSIFYING ANTI-AGE -HOITO

Kiinteyttävä, ikä 2

Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. ”Täytelöittävän” vaikutuksen ansiosta iho näyttää ja tuntuu sileämmältä. Ideaali 40-vuotiaasta ylöspäin sekä iholle, jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan.

SKIN RENEWAL ANTI-AGE -HOITO

Uudistava, ikä 3

Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti.

Ideaali 50-vuotiaasta ylöspäin. Sopii erityisesti vaihdevuosien tai esivaihdevuosien aikana, jolloin hormonitoiminta muuttuu vaikuttaen ihon kosteustasapainoon ja kimmoisuuteen.

Caretech RF- Cryo "The Face & Body Treatment Of The Future"

Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

Radiofrekvenssi eli RF-hoito


Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

MITEN LAITE TOIMII

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

HOIDETTAVAT ALUEET

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

HOITOSARJAT

4 – 8 peräkkäistä hoitoa, 1 – 2 hoitoa /viikko.

Suosittelemme 6-8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi.

KONTRAINDIKAATIOT

 • Sydämen tahdistin
 • Syöpä ja kasvaimet
 • Skelerodermia (sidekudos sairaus jossa kollageenin määrä lisääntyy ja verisuonet kärsivät)
 • Ei kilpirauhasen alueelle eikä rinnoille
 • Ihosairaudet
 • Tulehdustilat kehossa
 • Silikonit tai metalliset osat hoitoalueella
 • Raskaus
 • lähiaikoina suoritettu elektroporaatio/kavitaatiohoito
 • Erittäin herkkä iho

Dermaroller® - aito ja alkuperäinen mikroneulausmenetelmä

Dermaroller® on maailman johtava mikroneulaustuotemerkki. Laitteilla on ainoana Suomessa lääkinnällinen CE-merkintä. Dermaroller®-hoitolassa asioiva voi aina luottaa siihen, että saa parhaan mahdollisen ja turvallisen hoidon. Dermaroller® on myös FDA-rekisteröity. Valtuutetun Dermaroller®-toimipisteen tunnistat vuosittain myönnettävästä valtuutusmerkistä. Dermaroller®-tuotemerkkiin luottavat myös lääkärit ja sairaanhoitajat.

Aidossa Dermarollerissa® neulat on valmistettu erikoislujasta, kirurgisesta, ruostumattomasta teräksestä.

Pidemmätkään neulat eivät taivu ihon sisällä, joten vaaraa ihon vahingoittumisesta ei ole.

Hoito tehdään aina täysin steriilisti eli rulla on kertakäyttöinen. Samoja neuloja ei viedä uudelleen ihoon, mistä syystä myöskään riskiä tulehduksesta ei ole.

Mikroneulaus/Kollageeni Induktio Terapia (CIT)

Dermaroller® tarjoaa yksinkertaisen konseptin huomattavin ja tehokkain tuloksin.

Dermarollerin® rullaan on istutettu 162 erikoislujasta, kirurgisesta, ruostumattomasta teräksestä valmistettua neulaa. Dermarollerin® mikroteräsneulat lisäävät kehon omaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrää ilman minkäänlaisia lisättyjä aktiivisia ainesosia. Ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostuminen lisääntyy julkaistujen tutkimusten mukaan jopa kymmenkertaiseksi. Paras tulos saadaan, kun neulaukseen yhdistetään korkeatasoinen steriili hoitoampulli: tehoaineiden imeytyminen tehostuu 200-kertaiseksi Dermaroller®-hoidon yhteydessä.

Dermaroller® -mikroneulauksen avulla voidaan hoitaa tehokkaasti myös UV-säteilyn aiheuttamia tai voimistamia pigmenttimuutoksia. Hoidot tehoavat lisäksi sameaan tai epätasaiseen ihonsävyyn, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä ryppyihin ja juonteisiin. 

Dermaroller® käsittää valikoiman erilaisia tuotteita sekä lääkinnälliseen käyttöön että kosmeettiseen kotikäyttöön tuotteiden imeyttämiseen

Valoimpulssihoito  € 90 

suositus 1 hoito / 1- 2 viikon välein 6 kerran sarjahoitona 399,-

Valoimpulssilaitteella annettava hoito perustuu valoenergian tarkan aallonpituuden fotobiologiseen vaikutukseen. Laite antaa valoimpulsseja, jotka käytetystä aallonpituudesta riippuen stimuloivat ihon aineenvaihduntaa ja kollageenin tuotantoa, hajottavat pigmenttiä, häivyttävät hiussuonia, vähentävät karvankasvua tai hoitavat aknetulehdusta. Hoito tehostaa myös hoitoseerumien imeytymistä ja vaikutusta.

HOITOVAIKUTUKSET:

 1. Syväpuhdistava vaikutus: Erinomainen rasvaisen ja akneen taipuvalle epäpuhtaalle iholle. Hoito poistaa iholta hienojakoista pölyä ja saasteista iholle jääviä epäpuhtauksia. Tämä puolestaan palauttaa iholle sen luonnollisen hehkun ja tekee ihosta sileämmän ja pehmeämmän.
 2. Ihon ikääntymisen merkkejä korjaava vaikutus: Hoito tehostaa ihon uusiutumista ja vahvistumista, hoidon jälkeen iho näyttää täyteläisemmältä ja ikääntymisen merkit vähenevät iholta. Lämpövaikutus stimuloi kudoksen tärkeiden rakennusaineiden, kuten kollageenisäikeiden, elastiinin, sekä hyaluronihapon tuotantoa.
 3. Valon aiheuttamia vaurioita korjaava vaikutus: Vaalentaa maksaläiskiä ja vähentää couperosaa merkittävästi. Iholla esiintyvät ikääntymiseen liittyvät värivirheet tasoittuvat ihon uusiutuisen myötä. Kun epiteelisolukon uusiutuminen tehostuu, vahvistuu myös hiussuonisto. Tämän prosessin myötä hiussuonet (kapillaarit) pystyvät samaan takaisin normaalin läpimittansa.

CARETECH DIAMOND – IHON TIMANTTIHIONTA

-       Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta.

-       Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana.

-       Hoito suoritetaan nopeasti ja se on kivutonta.

-       Hoito sopii erinomaisesti kiireiselle ihmiselle.

-       Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, joten se ei häiritse työtä tai vapaa-aikaa.

-       Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti.

-       Allergiavapaahoito. Hoidot ovat turvallisia sekä hygienisiä. Jokainen hoitaja on käynyt laitekoulutuksen.

MERKITTÄVIMMÄT TULOKSET

 • kuorii ja puhdistaa
 • ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
 • uudistava ja kiinteyttävä
 • poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea
 • silottaa ryppyjä
 • korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia
 • voidaan hoitaa myös vartalon ihoa