Ajankohtaista 

 Ekopharma Helsinki tuotteet -20% kasvohoidon yhteydessä
 

- Ditelle lifting 49,- (55,-) sarjahoitona 5 x a 45,- 10 x á 40
  muun kasvohoidon yhteydessä 25,-  Lue lisää

  diego dalla palma professional :
- detox kasvohoito 55,- (60,-) 
- V –lifting kasvohoito  99,- (115,- )


BTB13 Mikroneulaus aloituskerta 129,- (139,-) Lue lisää
  jatkohoidot kasvoille 2.- 6 krt 99,-
  Sisältää hedelmähappokuorinnan ja rauhoittavan naamion.
  Kasvot ja kaula 149,- Kasvot, kaula ja decollete 159,-

Aurinkotuotteet saapuneet Ekopharma Helsinki -sarjaan 
 

 

Turvalliset fysikaalisen suojan sisältävät hoitotuotteet iholle
EKOPHARMA Herukka Suojaava Päivävoide SPF15
 on aurinkosuojan sisältävä hoitava päivävoide. Oletpa aurinkoisilla hangilla, rannalla, töissä, kotona tai pihalla, titaanidioksidi ja sinkkioksidi heijastavat auringon säteitä pois ihosta ja antavat sille turvallisen suojan vanhettavia UVA- ja polttavia UVB-säteitä vastaan. Auringon energia ei heikennä fysikaalisten suojapartikkeleiden tehoa, joten jollet hikoile, ui tai pyyhi ihoa pyyhkeeseen, voiteen suojateho säilyy samana aamusta iltaan. Suojaavassa Päivävoiteessa on panostettu myös korkeaan antioksidanttitehoon, sillä ihon aurinkovauriota korjaavat antioksidanttivarastot on täydennettävä päivittäin. Suojaavan Päivävoiteen antioksidanttisuoja syntyy muun muassa 
mustaherukanlehtiuutteen C-vitamiinista, mustaherukan siemenöljyn E-vitamiinista ja porkkanauutteen sisältämästä beetakaroteenista.


EKOPHARMA Herukka Suojaava Aurinkovoide SPF 30 on korkean suojan antava aurinkovoide, jonka filtterit ovat titaanidioksi ja sinkkioksidi. Pienet partikkelit levittyvät iholle ohuesti ja näkymättömästi mutta ne eivät ole nanokokoisia. UVA- ja UVB-säteiltä suojaava miellyttävä koostumus sisältää myös hoitavia aktiiviaineita, kuten mustaherukansiemenöljyä ja mustaherukanmarjauutettaEKOPHARMA Suojaava Aurinkovoide SPF 30 antaa turvallisen ja terveellisen suojan myös herkkäihoisille.

Molemmat EKOPHARMA-aurinkovoiteet kuuluvat Herukka-hoitolinjaan ja ne on pakattu 50 millin ilmatiiviisiin pumppupulloihin. EKOPHARMA Herukka Suojaava Päivävoide SPF 15 on kaikkien asiakkaidemme rakastama tuttu Suojaava Päivävoide porkkanauutteella, joka on nyt pakattu Herukka-linjan mukaiseen pakkaukseen.

Tulsi luomuyrttituotteet hyvinvointisi tueksiLuomuyrttilisät 16,- (31,-) 


Yrttilisien taustalla on tohtori Naredra Sing ja yli 40 vuoden tutkimustyö. Tohtori Sing oli pioneeri Ayurvedisen kasvien tutkimuksessa modernine tieteen keinoin Intiassa. 
Luonnolliset ja tehokkaat yrttilisät on valmistetttu luomusertifioiduista kokonaisista yrteistä, joista on käytetty kaikki kasvin tärkeät osat. Yrttilisät ovat täysin kasvisperäisiä ja sopivat vegaaneille ja vegetaristeille. Ne ovat luonnostaan gluteenittomia.
 

  • Mielenrauha, hyvän unen ja rentoutumisen tueksi
  • Onnen avain, ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan tueksi
  • Onnen olo, maha-suolikanavan hyvinvointiin
  • Naisen elämä, naisen kokoinaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi

MiiaMari kauneus & hyvinvointi  p. 040 1363200  24h ajanvaraus

Supikuja 5, (HALSSILA) 40400 Jyväskylä www.miiamari.fi